å elske eller hate?

... Hvorfor sier vi 'jeg hater deg' ? hater du den personen, eller innerst inne betyr h*n mye for deg?

Ta Tokio Hotel som ett eksempel da. Hater du dem, eller elsker du dem? En gang i tiden, elsket jeg Tokio Hotel, men nå hater jeg dem. Men i stede for å bruke hate, hvorfor ikke si at du ikke liker dem mer? ...Hate er det verste ordet du noen gang kan tenke deg å bruke! Hva er det som er så galt med dem? At de har fått den jobben de vil jobbe med? Har masse penger? Det er vel kanskje derfor vi sier at vi 'hater' dem. Bare for at vi er jævlig sjaule. Sangene de skriver, gir jo mening da? ikkesant? Jeg må si jeg digger mange av de sangene, men ikke alle. Det er noen jeg grøsser av, bare jeg hører melodien. Men sånn er det vel med deg og? Ikkesant. For ikke så lenge siden ble Justin Bieber kjent. Jeg syntes han var så fin, alle sangene var så sinnsykt fine. Men nå, hører jeg aldri på han lenger. Kanskje noen av sangene, men jeg er ikke stor fan heller! Alle de hat gruppene det er av han! Det er så sykt. Jeg kan ikke heller si at jeg ikke er medlem av noen av dem. Kanskje ett par. Men nå tenker jeg, hva faen er vits med å lage sånne grupper! Det er faktisk den som oppretter gruppa, som stiller seg som den teite sjalue idioten. Tenk deg om før du gjør eller sier noe!!!!

venner er noe av det beste man kan få. Og hun her, er den beste jenta noen sinne! Jeg kan ta hånden på hjerte, og si jeg elsker deg over hele denne verdenen. Du har vært min bestevenn siden 6, så du betyr ekstra mye.

Hvem hater du? , Hvem elsker du?

  • Dato:27.sep.2010
  • Klokken:12:12
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Eline Amundsen

Dato: 29.sep.2010 Klokken: 10:40

elsker deg også! du er herlig :*

meafu

Dato: 29.sep.2010 Klokken: 16:44

eline ;-*

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits