Secret love Hello Kitty ! hahaha

For det første. Så avslutter jeg, bloggvurdering. Siden dere lesere, suger til å KOMMENTERE! Dere som kommenterer, og gir meg tilbake meldinger, det er dere jeg blogger for! Ingen andre.

Men, jeg kan faktisk bare trekke en random. Enten fra venne lista, eller for dem som kommenterer! Det er jo de jeg legger merke til. hehehe....

Dagen i dag;

Skjedd ikke så mye spessielt. Skole, hjem, sovna visst på sofaen. Sto opp.? halv 6. Fiksa meg, og dro på senteret med mami. Fikk ny bukse. Hadde ett lite uhell på skolen. Og jeg irriterte meg over, det! Men jeg er ikke en person som går med hull i buksa, ikke på vinteren! Dere lurer sikkert på hva som skjedde?.. 
Jo! Jeg, Ak, Dorthe, Susanne og Maria sitter på sånne bord i friminuttene. Så så jeg ikke at det var sånn skrue dings, som stakk ut av bordet. Så når jeg skulle hoppe av bordet, så hang buksa igjen -.- men heldigvis, så var det bak kneet. Skjønner? ;-p

Men iaf. Nå sitter jeg i sofaen igjen. Og ser på Titanic, ikke filmen altså. Men sånn fakta greier ! Pusekatten min Oliver, ligger snart over meg og pc'en! lol. Så jeg må nok poste dette innlegget før, han skrur av pc'en. (random)

Joda, men daså! Dette er vel det lengste innlegget jeg har skrevet noen sinne på bloggen. hahahah!!

Men, jo. Hvis jeg orker, så blir det outfit, i kveld! Eller så kommer den i morra! Men husk; KOMMENTER mye, så legger jeg merke til deg, og kanskje du vinner bloggvurdering, eller linking i 2-3 innlegg jeg skriver! :-)

Og angående overskriften. Jeg var å handlet med mami istad, og fant lepomade, av Hello Kitty inni et sånn hjerte greier. Som er av Edd Hardy. Og den er megaaaa søt! ;-o jeg tar bilder av den også, så får dere se :-) tihi!

 


yo, jeg er kul. Fjortis delux! Ooooooooog, jeg har mega fritids.. derfor legger jeg inn bilde av

HERLIGHETEN MIN <3<3<3


herlig ! HAHAHAHAHA! :-)

 

Vi snakkes !

  • Dato:07.des.2010
  • Klokken:21:33
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Jannike<3Nilsen

Dato: 07.des.2010 Klokken: 22:10

Så Søøtblogg du har! Haha! Hello kittiy er jo søt hun! Du er søt du også<3 Ja folk er sløve til og kommentere! Helt enig :o(

Men vil du hjelpe meg på bloggen min? Kommer du på noen adjektiv, please skriv de inn til meg! Trenger hjeeelp ;o)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits