har dere dårlig selvtillit med dere selv?

...

Jeg vil bare ta opp ett par ting.


1. Jeg syntes det er så unødvendig av dere å slenge stygge kommentarer på blogger, for dere opp når ingenting med det! 
2. Jeg beklager virkelig at 'nasan' min så ut som den gjorde på forrige innlegg. Men nå er ikke jeg den JENTA som redigerer meg selv. For å se fin, eller bra ut. Jeg er meg selv, og liker ikke dere det. Så hold dere dere unna min blogg. 
3. Jeg  har heller ikke blogget så veldig lenge, litt over ett år kanskje?! Og jeg har aldri fått en eneste stygg kommentar. Men nå, plopper dem en etter en.

- Det er litt vanskelig  å holde sinne sitt inne, når det eneste du ser, og legger merke til er ''anonyme' personer som tøffer seg. Jeg syntes dere rett og slett er noen store tapere. Ikke for at dere skriver det dere gjør, men fordi dere skriver anonymt. Hva er dere ute etter? Jeg har virkelig ikke lyst til å blogge i det hele tatt, pga de stygge kommentarene. Men jeg vil heller ikke ødelegge for de som virkelig leser bloggen min! Så nå har jeg sagt det jeg mener, også blogger jeg når jeg kommer hjem.

Jeg skal på familie middag, så kommer jeg utpå kvelden engang, og da kommer det to vurderinger, og kanskje outfit.

 

For you; Hva gjør du/dere med stygge kommentarer?
Hva skal du ikveld? :-)

  • Dato:09.jan.2011
  • Klokken:16:16
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 14

14 kommentarer

Mina Emilie

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:21

Jeg bryr meg ikke om stygge kommentarer.. det er bare folk som har lite å gjøre, sjalu eller dårlig selvtillit ;) Bare å overse de

Thea Bjugn

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:43

helt enig : o samme skjer med meg... <3

LenaAasen & CecilieStöa

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:54

ah, jeg blir skikkelig irritert' ikke for hva dem skriver, men for at dem er så forbanna usansynelige og anonyme at det ikke skulle hvert lov. og at dem er anonyme gjør dem bare til enda større taper. men er jo dem synker lavt da, ikke du :)

danian

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:54

ja kjønner hva du mener hvis man skal i noe negatatift kan man i alle fall si det på en moden måte i aller ikke det for og såre deg men sånn at man slik at man kan hjelpe deg vidre hvis du kjønner

Carme og Callisto

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:57

Jeg er helt enig. Det er ikke meningen å takle stygge kommentarer!

-Carme

Svani

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:57

Huff, så kjipt med stygge kommentarer :(( Har fått noe liknende sjøl, men de ble slettet momentat. De anonyme er bare feige for å bli tatt på fersken for hvem de er egentlig.

Og jeg mener at din blogg er DIN og DU bestemmer hva du vil gjøre med den. FORTSETT med den for å "plage" de anonyme, fordi de har dårlig selvtillit eller alvorlige problemer (; Lykke til, søta! :D

mybreastsurgery

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 16:59

Skriver en anonym bogg. Skriver om brystimplantat jeg skal operere inn den 15. februar. Fakta, før og etter. Prøver å hjelpe folk som vil ha litt info, eller vurderer dette selv! Stikk innom om dette interesserer deg :)

Silje Nathalie

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 17:01

Jeg har heller ikke opplevd noen særlige stygge kommentarer. Men hev deg over det, vis at du er bedre enn dem :-). Om det blir et stort problem kan du også sperre IP adressen dems : ).

I kveld skal jeg vel ta ansiktsmaske og hoppe i dusjen og slappe av i daffeklær : )

Karoline

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 17:07

Jeg pleier bare å ignorere stygge kommentarer, eller gi dem et spark kommentar tilbake med hvor unødvendig det er. Men det kommer nok av sjalusi når man får stygge kommentarer, urh. Noen folk har bare ikke bedre ting å gjøre enn å rakke ned på andre!

Torstein Rath Olsen

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 17:22

enig, stygge kommentarer er bare teit, positive er bra

fin blogg!:)

Maja & Viktoria

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 17:25

Vi har faktisk aldri fått noen :) Er veldig glad for det! Har aldri skrevet noen heller.

AINA BIRGITTE

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 17:31

I kveld skal jeg slappe av:) Og kanskje fundere litt:)

Utrolig kjipt med sånne kommentarer. Men blir jo ikke til at man tar seg nær av det. Herlighet for noen forstyrrede personer som sender de;)

martine'emilie :-)

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 21:17

Dere har så rett! Skal prøve å heve meg over de, og blogge for dere istedet! Men jeg mister liskom litt lyst på å blogge. Men takk! :-))))

Marita Mabell

Dato: 09.jan.2011 Klokken: 21:24

Så enig med Mina, De har seriøst lite å gjøre på. Men så klart blir sint selv når jeg får slike kommentarer...

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits