Sandvika

Hællaa...

Det skjer ikke så utrolig mye i dag! Eller jo. I bærer turen til Sandvika med min gode venninne Karoline! Vi har da tenkt til å shoppe, og kose oss! Jeg vet ikke når jeg kommer hjem, men jeg kommer til å ta masse bilder, iaf! Så det kommer som et eget inlegg senere! Åå, det minte meg om å sette kameraet på lading. Brb..- Sånn!

Jeg har også byttet skrift greiene på blogg, sånn at jeg har den som 'midtstilt' Hvis dere skjønner??! Bare sånn at dere vet det ! Jeg tar toget 13.34, og er i sandvika rundt 14.00 - Er det noen av dere som skal til sandvika i dag? Ser dere meg, så er det bare å komme bort (hint hint) neida, bloggen min er vel ikke så populær at det kommer skrikende blogg lesere til meg. LOL! flott.. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om. Det som skjer nå, er vel
~ fjerne litt mer av sminken
~pusse tennene
~sminke seg på nytt
~kle på seg
~stikke bort i minibanken å ta ut pengene
~ spise (hvis jeg gidder)
~ ringe karro, for å høre om hun har stått opp, fra kjønnhetsøvnen! hehehee
~ gjøre seg klar til å dra
~ sitte på toget
~ også fremme

Fikk dere vite litt da? :-)

 

Outfiten kommer senere i kveld, når jeg kommer hjem, og har slengt beina opp på bordet (tulla) og har te koppen i hånda! :-)

Men nå surrer jeg så mye at jeg egentlig burde får rævva i gir, begynne å fikse meg. Så snakkes vi senere!

- Martine Emilie.

Tumblr_l9dsn6hsgk1qcxcfeo1_400_large

  • Dato:15.jan.2011
  • Klokken:11:21
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

ALBERTINE - ready for fashion?

Dato: 15.jan.2011 Klokken: 11:46

hei og hå

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits