i'm back

In black.

Yeah right. Men sånn serriøst jeg har glemt min egen blogg. Skulle tro jeg hadde slått hue i bordet. Men jeg mener det, og jeg beklager seriøst veldig mye. Nå er jeg tilbake igjen, det har ikke vært så veldig mye å blogge om i det siste, men jeg må virkelig si at jeg har fått en favoritt blogger, nemlig; www.l0ve.blogg.no. Elsker designet hennes, hvordan hun skriver, også er hun bare 14 år. Rått, virkelig! Blir kanskje hun nr. 1 på blogg.no? Hvem vet:-D

Siden jeg begynner igjen nå å blogge, så har jeg ikke en outfit, men skal få slengt inn en i morra. Jeg har utrolig mye å gjøre, fordi jeg har vært veldig mye syk, så på mandag er det engelsk muntlig, også skal jeg levere inn en bok rapport + analyse, random shit. Også er det samfunnsfag prøve snart. fml.. :-)

Fredagen for 2 uker siden, fikk jeg noe jeg har ønsket nesten hele livet. Nemlig en hund, jeg skulle egentlig ha en blandingsvalp, men det ble labrador i stedet! Fikk den kjempe billig, så da måtte jeg trå til. 
Se på lille skatten min aa ! Verdens nydeligste hund. Bowiee!! <3 han er mye finere i virkeligheten (8 uker gammel)

Så det har skjedd <3 Også har jeg vært med folkaa, kost meg med dem. Skal kanskje til polen i påskeferien med verdens kuleste jente, nemlig sara <3 det blir fett, bare mamma ikke jobber -.- ! Barndom's venninna mi karoline, fyller 17 om 12 dager! Det blir fett. Ikke lenge til jeg fyller 16, nemlig 17 mars. Masse som skjer!

Siden dere ikke får outfit bilde, så legger jeg bare ut et random bilde, som jeg tok for knapt en halv time siden;


Heyyyyy på deeeey! ..

 

bloggezz - Martine Emilie.

  • Dato:09.feb.2011
  • Klokken:22:07
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

check

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 00:33

velkommen tilbake til bloggingen :-)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits