NÅ LOVER JEG DERE, AT...

Jeg er tilbake.

I går fikk jeg plutselig blogg lysten. Jeg hadde så lyst til å sprette opp fra sofaen, og ta outfit bilde! Men så bestemte jeg meg, og ville heller bytte design. ALDRI MER, jeg har aldri sett bloggen så stygg, før! Men så spurte jeg Irlin om hun kunne hjelpe meg, til hvordan jeg får tilbake det gamle. Så nå er det fiksa! Men; er det noen der ute, som vil hjelpe meg med et design. Jeg hadde blitt LYKKELIG!!

Siden mandagen har jeg vært syk. Det vil si, tett i nesa, vondt i hodet. Kjempe slapp, og ja! Så mandag til i dag, har jeg ikke vært på skola! Men i morra, kommer jeg antageligvis tilbake til skolen! Nå sitter jeg i sofaen, havl sover! Jeg er så trøtt å sliten. Mami vekte meg pga frokost! Det smakte, men nå sovner jeg! Sitter å drikker en ny fun saft, som jeg fant på rema 1000 igår. Med Jordbær og Rabarbra, den var overraskende god! Elsker den, nam! Jo. Det kommer outfit bilde etterpå, med det nye jeg har kjøpt i det siste! Skal kanskje få ny fin jakke av mamma etterpå, må bare smiske litt mer (6) hihi. Den er så nydelig, og den passer til klær jeg har! Å det er sykt bra, ja. Også vil jeg bare si 'værsegod, Albertine. Nå har du fått viljen din. JEG BLOGGER'  masakråka <3 jeg har grubla litt, og jeg var veldig nær ved å slette bloggen, siden jeg ikke orker mer. Men jeg har lyst, for det er litt godt å ha denne bloggen også. Som man kan sitte å skrive til de leserne man har, hehe!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

dere ser at jeg har bilde av 3 wedges. Min mening om dem - drit STYGGE. men jeg kan si at 1 av dem VIL jeg ha, 
nemlig, den her;Det er de eneste fine. Jeg syntes de er rå lekre, men jeg ellers, er dem drit stygge.

men nå stikker jeg, Outfit kommer etterpå !

 

- Martine Emilie.

 

  • Dato:23.feb.2011
  • Klokken:10:59
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

l0ovvee

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 11:05

fint blogg:)

- kommentere tilbake ?<3
Uff, god bedring da !

Rikke Michelle

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 11:17

god bedring ;)

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 11:18

tusen takk ! :-D

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits