Ny jakke.

Fra vero moda. Nemlig. Men jeg om bestemmer meg. Dere får ikke se jakken før i morra! Den var utrolig stygg, der den hang på en kleshenger, så jeg tar på meg en outfit i morra, og tar på meg jakken, så skal dere få se den på!

Jeg har daffet på sofan i hele dag, noe jeg egentlig ikke pleier å gjøre. Bortsett fra at jeg var en tur på senteret! Sett på tv'e i hele dag. Elsker 'BLISS' kanalen! Alt av favoritt tv'program, går der. Så du får alt i ett! <perfekt>
Og ja, jeg kjøpte verdens søteste te kopp sett! Aner ikke hva jeg skal kalle det, ehm. Det er i hvertfall en te kopp, tallerken som man setter te koppen oppå, og en annen tallerken man skal ha mat på! Off, mye å fortelle.

Tenkte at i morra, skal dere få se rommet mitt, altså kleskap - smykker, og diverse! Men det blir etter outfiten! Skolen begynner for meg i morra. Siden jeg har vært syk, skulle egentlig ønske at jeg kunne lagt meg nå! Men mamma er på jobb, så jeg venter til hu kommer, også må jeg mate hunden 'Bowie' klokka 9. Så da blir det sent på meg i dag også.

Men dette er det siste innlegget jeg skriver, i dag. Så da kommer det ett par innlegg i morra!

Tumblr_le8oxmaxes1qf7ikto1_500_large
FRISTER

Photography-tumblr-photography-18502928-500-476_large
SWEET
Tumblr_le7yd9royc1qcukgmo1_500_large
må vel bli drømme reisen, hvis jeg noen gang kommer til å finne ut hvor dette er...? Noen som vet? :-)

favoritt'bilde
Tumblr_lh2xw9fvcp1qfae4ko1_500_large
AHHHH!

Nei nå blogges vi

Kiss,morning,sunlight,bed,girl,lova-4cbdc4a82b66857b69432f385c8b390e_h_large
g'night <3

 

-Martine Emilie.

  • Dato:23.feb.2011
  • Klokken:20:42
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Emilie Marte Andrea ♥

Dato: 23.feb.2011 Klokken: 21:08

fine bilder ♥

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits