Ikke verdens beste dag!

Hallo, jeg blogger nå fordi jeg er hjemme. Våknet 07.30 - var så kvalm at jeg trodde jeg skulle kaste opp. Gjorde det aldri! Gikk på skolen, var på skolen til nå. Men nå orket jeg ikke mer. (litt deilig å slippe den kvalme læreren jeg også har) Outfit kommer etterpå! Med den nye jakken jeg kjøpte i går. Gled dere, den er kjempe fiin. Litt vanskelig å blogge, øya går i tvers, skurrer litt. Har tenkt å dra til øyelege, eller noe for å sjekke øya. Men når, vet jeg ikke! Har ikke så veldig mye å blogge om, snart vinterferie :-9 gleder meg helt sykt. Chille med livet hele uka, mens de som har ferie nå må stå opp tidlig! Har ikke såå mye mer å blogge om, så kommer heller tilbke etterpå.

For you; Har du noen lærere du hater over alt? :) fortell meg, hvordan h*n er !

Tumblr_lh443qlfcu1qepqlyo1_400_large

- Martine Emilie.

  • Dato:24.feb.2011
  • Klokken:11:18
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Stina Lotte

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 12:48

Jeg har også en lærer jeg hater ! Eller , jeg har 3 :-) hun ene , som er kontaktlæreren min skal slå fast alt . Sånn som "Jeg slår fast inne i hodet mitt at ...." Hun har fått klage av hver enste klasse som har hatt henne , men ingen tar hintet så de legger all skylden på elevene .

Den andre læreren vår er sånn skikkelig gammel dags og når det gjeller prøver osv må svarene være ordrett fra boken . Ellers blir svaret feil.

Samme med den siste læreren våres , hun skal også ha alt ordrett fra boken . og ingen skal si noenting i timene hennes .

Igrunn litt synd de er sånn, for da ender det fort til at folk skulker timene dems . Men jeg likte bloggen din! :-) den var fin!

meafu

Dato: 28.feb.2011 Klokken: 19:48

tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits