Først var jeg lei meg, men når jeg først fikk vite hvorfor...

Da knakk jeg totalt sammen i latter. Jeg har jævlig høy forbrenning. Jeg kan sitte å spise 2-3-4 hamburgere, men jeg legger ikke på meg noe. Jeg kan knaske godteri i flere uker, jeg legger ikke på meg. Jeg har vært syk en hel uke, noe som ikke har vært så godt. Hodepine, kvalme og rett å slett sliten.. I dag dro jeg en tur til pappa, spiste først 2 tallerkner med corn flakes, og en wiener i børd, og et rundstykke! Og jeg kan egentlig ikke tro jeg har spist såå mye, for jeg har høy forbrenning. Jeg kommer hjem, gjett hva som ligger på bordet. Brev fra barnevernet. Dere lurer sikkert på hva grunnen er, jo fordi jeg er T-Y-N-N! Jeg sier ikke navn, hvem som har gjort det eller noe på bloggen. For det er bare å le av. Når jeg satt å leste brevet, kjente jeg det kokte i huet! Jeg ble så irritert, at det går ann å synke så lavt, som det dumme menneske har gjort nå. Jeg har fortalt det til mine nærmeste, egentlig alle på face, som jeg er venn med! Bare for å vise hva, og hvordan det mennesket er. Men navn, vet bare de aller nærmeste! Men jo, jeg leste brevet, ble irritert. Slo litt her og der. Bare fordi jeg måtte få ut sinnet, men når jeg først fikk høre HVORFOR , kunne jeg ikke annet en å le. Å jeg har aldri ledd så godt i hele mitt liv. LOL! Jeg ville bare ta opp dette, fordi dette her er min blogg, og når jeg skriver til dere 'lesere' om at jeg må ta meg en blogg pause, for jeg har fått en melding, ikke alle barn takler, så velger jeg nå å skrive hvorfor. Dere har nå fått vite hvorfor, og nå blir det ikke blogg - pause lenger. Men det er sent nå, og jeg orker ikke å rote fram kamera, og ledninger, osv. Jeg tar kvelden nå, kommer ikke til å dra på skolen, for samtidig så er jeg lei, og etter dette. Så har jeg ikke lyst til det i det hele tatt! Så i morgen, tar jeg alt som det kommer. Okei, nå kan jeg snart bli den emosjonelle jenta. Men nei. Hadebra, og godt natt :-)


- var det riktig skrevet, på bildet? (a) 


  • Dato:25.feb.2011
  • Klokken:00:40
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 6

6 kommentarer

nizzy.. legg meg til som venn! <3

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 01:27

Huff da

Lill-Marte Sætre Kleppe

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 01:49

Huff, jeg var også lenge tynn og kunne spise alt hele tiden i lengre tid. Men plutslig la jeg på meg. Det var litt vanskelig og lese siden teksten var kursiv.

ImagineImages

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 02:18

hmm, høres jo ikke rett ut at du får beskjed om å spise mer? :s Du må nå bare spise når du er sulten, vel?;) Ikke alle forstår det, tydligvis:) Lykke til ivertfall!

Tror det står riktig på bildet :)

camillatskanoy

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 08:01

"good" ikke god ; p

kul blogg, :)

katja <3

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 08:12

Fin blogg :DD

Emilie<3

Dato: 25.feb.2011 Klokken: 08:22

uff :( det er dumt.. tenk om du blir undervektig??

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits