Dont forget the lyrics.

Hei, dere. Nå har jeg akkurat spist en god frokost med mami! Nå ser jeg nemlig på <Dont forget the lyrics> det er så artig å se på. Alle som driter seg ut, alle som har falsk stemme. Nei uff. Men hun jeg ser på nå, hun er faktisk ganske flink til å synge! Men ja. Det er søndag, dagen man bare slapper av med familie. Men siden jeg har vinterferie så kan jeg slappe av en hel uke til! Høres ikke det bra ut? 
Jeg ble vekt utrolig tidlig i dag, av mami, rundt 10. Jeg har aldri vært så trøtt som jeg var i dag, og jeg sitter fortsatt oppe! <Takket være te'en min> nam. Redder dagen min! Outfit kommer senere, tror jeg tar meg en tur til pappa i dag også! Alltid koslig å komme til han! <3

Nå er jeg ferdig dusjet, sitter å spiser ananas, og drikker is kaldt vann. mm, godt! Også snart ferdig med å pakke hunde tingene. Men har ikke mer på hjertet, så da sier jeg bare nyt søndagen. Eller ikke! hehe! Hadebra.


Et glass melk, gjør godt for magen. En god klem gjør godt for dagen! <random, lol>

For you; Hva skal du/dere på en søndag?

- Martine Emilie. pst, innlegget skulle vært posta for ca en time siden, sorry!

  • Dato:27.feb.2011
  • Klokken:13:25
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits