Produkt anbefaling!

Hei og hå! Den konurransen jeg kom med i går/dag, kommer til helgene. Må finne ut hvordan jeg skal sette den sånn ORDENTLIG i gang, og hva premien skal være, den ekte altså. Hvis det blir noe, liksom.

Men over til noe annet. 
Til dere med ikke sa altfor langt hår, men sånn kort frisyre så har jeg utrolig lyst til å anbefale denne;
//google.no - verdens beste, når du vil at håret skal sitte på plass. Jeg har prøvd dette ja, men jeg kan si så at jenter med langt hår. Ikke bruk dette. Anbefal det til noen som har kort hår, som (min mor) mamma bruker denne hver dag, og håret sitter på plass helt til kvelden ! Jeg gir den terning kast 5+

Andre befaling; 
Denne fine skjønnheten her;


Etter nydusjet hår, fyflate! Den er så god. Jeg anbefaler den på det høyeste. Du skal ha håret ditt sånn i mellom vått å tørt, også tar du litt i hånden, og gnir dette i hele håret, du får et så fint resultat. Men la håret tørke av seg selv. Ikke bruk føner. Å dette er for oss jenter med LANGT hår. Terning kast 6

Dette er første gang jeg har hatt 'produkt anbefaling.' Så er ikke så god på dette! Men prøvde mitt beste. Syntes du det var greit med anbefaling? Så tar jeg det en gang i uken. Bare si ifra i kommentar feltet ! :)
Nå er det natta for meg, så snakkes vi etterpå, stay tuned!

- Martine Emilie/ hva syntes du om 'produkt anbefaling?' - skal jeg fortsette med det?

  • Dato:04.mar.2011
  • Klokken:01:43
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits