Koslig!

Det er alltid like koslig å logge inn på bloggen min :) Å se at det er venneforespørsler som venter på å bli godkjent! Setter stoooor pris på det. Takk takk !!

God kveld, må beklage at det ikke ble noe outfit i dag. Men har egentlig bare hatt på slaske klær, siden jeg gikk tur med hunden, også orket jeg ikke å skrifte når jeg dro på 'bunnpris' haha! Måtte kjøpe leverpostei, så vet dere det ! Det er så utrolig godt, og siden jeg mangler så mye jern, så fant jeg en leverpostei som har masse jern i seg! mm. nam

I morrra er det mandag, noe som betyr ny uke, og mandag's outfit! Håper været er fint, for da går jeg for noe lett no! Er det rein, kan det hende det blir joggebukse/tights - er det over skyet, blir det noe i mellom. Nå er det nok på tide å hoppe i køya, altså senga og prøve å få sove. Tidlig opp i morra. Klokka 7, selvom jeg bor 5 MINUTTER, har tatt tiden fra jeg går hjemme ifra, til jeg er på skolen. Så står jeg opp tidlig, og ja. Vi begynner halv ni ! Å plutselig ble dette et meningsløst kjapt skrevet innlegg!

Tumblr_lhm6rhhbwj1qaodr1o1_500_large
aaw <3 - weheartit, fineste inspirasjon jeg kan finne. Utenom de fine bloggene jeg leser :)
Stay tuned - Martine Emilie.

Liker du/dere de bildene jeg finner på weheartit?
og syntes dere jeg også skal ta mine egne? ditt valg..

  • Dato:20.mar.2011
  • Klokken:22:26
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits