This is my life!

Hallo!
sen blogging, iknoow. Men hey, jeg er her nå :)
Har aldri hatt en så dårlig dag på skolen som jeg har hatt i dag. Off, krise! Deilig å komme hjem å bare slappe av, å høre på høy'musikk! Skal surfee litt på nettet, å finne drømme outfit! Jeg kan ærlig innrømme å si at jeg ikke er god med sånn selv lagd ' dream outfit ' så jeg surfer litt i stedet, og finner drømme outfiten til noen andre, ser om den er fin. Å drømmer meg litt bort (at jeg ønsker de klærne)

sånn som dette her, så fint!!!!

Tenkte jeg snart skulle gå tur med Bowie, Ta turen til pappa, hvis han er hjemme! Blir alltid så lang tid mellom hver gang -.- bra vi ikke bor så langt fra hverandre, mihi! Må bare minne dere på at i Drammen er været strålende bortsett fra den blåsinga! Ser sommern er på vei liskom :) ikke lenge igjen, noen som har noen sommer sanger? bare å gi meg i kommentarfeltet, så sjekker jeg den ut !

Har ikke så mye på hjertet, så vi snakkes senere
Tumblr_lijmksz73s1qbz4ygo1_500_large
Stay tuned - Martine Emilie.

Hva skal du i sommerferien?
- hørt sangen av Edward Maya - This is my life? :)

  • Dato:24.mar.2011
  • Klokken:15:57
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Helene vågenes

Dato: 03.apr.2011 Klokken: 11:38

Da skal jeg til sandstrender og krystallklartvann

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits