det er så deilig vær ute

At jeg gjerne kunne unnet meg en is, eller to. Men vil jeg ha det. Må min kjære novorapid brukes. For dem som ikke vet hva det er så er det pennen med insulin, siden kroppen min ikke produserer det. Eller, jeg produserer litt. Men etterhvert så dør dem alle sammen. Det er jo litt kjipt da, å tenke på at min kropp som har produsert insulin i 15 år, plutselig skulle slutte med det. Det kommer ikke av noen i familien, ikke av alt godteriet jeg spiste. Det bare kom. mange tenker nok det samme som jeg gjør, dem som har diabetes 'hvorfor meg?' 

Dagen i dag. Siden det er så nydelig vær ute, har jeg vært ute å hjulpet mamma med ting i hagen. Hadde halv dag på skolen idag, siden jeg ikke har helt peiling med insulin osv. Så etter påsken er jeg tilbake! For fullt, håper jeg. Fikk satt opp trampolinen i dag, så det blir vel mye hopping på den fremover, siden jeg må holde meg i aktivitet. For er ikke alltid jeg gidder å gå tur med hunden, så da gjør mamma det! Mihi. 

De to ukene jeg har vært på sykehuset, har jeg ikke fått ladet kameraet eller noe som helst, så det blir ikke bilder men cam bilder, men dere orker det! Og dessuten så finner jeg det ikke akkurat nå, fml!! Men outfiter kommer, kommer til å ta bilder av diabetes ting osv, ja. 

Outfit bilde m/ cam;

jakke fra vero moda-100kr/ topp fra hm-husker ikke pris/ bukse fra bikbok-199kr

hårspenner fra hm- 29 kr??!

men nå må jeg gå, dere hører fra meg snart igjen!

Stay tuned - martine emilie <3 

  • Dato:11.apr.2011
  • Klokken:17:00
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Nathalie R N Johansen

Dato: 11.apr.2011 Klokken: 17:08

Kjempe fine bilder av deg. du er pen! :)

Kommenter gjerne tilbake <3

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits