Brr, kaldt!

Var på hytta i dag, i noen timer! Pappa har leid hytte og jeg elsker å være der. Så jeg og mamma tok en tur opp da! Bade jenta som jeg er, tok jeg med meg bikini opp. Var veldig nære på at jeg hoppa uti. Men ble bare vassing. Det krøyp jo av padder overalt. Sånne store! Hele vannet var fylt. Men Bowie datt uti et par ganger, mihi! Og ville gjerne spise ett parr av dem, men no way! :) 

Dum som jeg er så glemte jeg å ta bilder, ble bare bilder på vei opp. Men ikke av noen våt bikkje, padder eller vassinga mi. Sorry. Men neste gang, lover! I hele dag har jeg ikke brukt noen insulin nesten. Har bare spist rent kjøtt, og i kjøtt er det ikke karbohydrater, så det var jo flott! Tok bare insulin for jeg ble litt godte sjuk, så ja! Hadde et blodsukker på 3,8 fikk ikke føling i det hele tatt. Tok to tabletter med druesukkder. Mmm, det er så godt! Kunne gått å spist de dropsa hele tiden, miihi! 

Litt senere i dag, kommer jeg med en blogg anbefaling av favoritt bloggen min. Og neste gang blir det kanskje en av de som har kommentert i forrige innlegg. Nå skal jeg gå igjenom alle, se hvem som faller i smak :) gleder meg ja! 

Tumblr_lk2ejpktno1qcuj4to1_500_large

Stay tuned - Martine Emilie!

  • Dato:22.apr.2011
  • Klokken:20:23
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 3

3 kommentarer

Daniel Niazi

Dato: 22.apr.2011 Klokken: 20:24

Du er kjempe flink til å skriva! Veldig god kvalitet i innlegget ditt!

christinaap

Dato: 22.apr.2011 Klokken: 20:30

utrolig fin blogg du har vennen :)

martine'emilie :-)

Dato: 22.apr.2011 Klokken: 20:32

christinaap: loveu!

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits