RUSSEBIL

Kom 2 russebiler inn på lekeplassen vår, med sykt høy musikk, som dunka sånn at taket på huset løftet seg ;)  - og han ene skriker i sånn høytaler " våkn opp dææ"

DET ER 17. MAI I DAG! GRATULERER MED DAGEN :)

Jeg er tilbake for fullt, har kjøpt meg nytt kamera! Speilrefleks: canon EOS 1100D. Elsker det allerede! Har tatt masse bilder, og kommer litt bilder til dere nå. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg er oppe??! Joda, mamma skriker i hele huset at det er russebil som kjører rundt i nabolaget. Ikke lenge etter kjører dem inn på lekeplassen. Hahah! Koos! Nå sitter jeg og laster opp gårsdagens bilder. Ble en del, og facebook som er så tregt!

I dag skal jeg til mine gode veninner, spise frokost. Så drar vi videre til byen for å se på barnetoget, kanskje russetoget også! Outfiten til meg og Bowie, natt til 17. mai ble slik


Bowie skulle ikke ut for kvelden, men see da. Sløyfe å greier - aaw<3 ( outfit for kvelden - min outfit)

Men nå skal jeg fikse meg for dagen! Legger ut outfit når jeg er ferdig :) 

Ha en strålende dag i dag - Love M.


  • Dato:17.mai.2011
  • Klokken:06:40
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits