Hjemme!

Hallo! Må bare si at jeg har hatt en strålende fin dag. Kost meg masse, først med jentene mine. Også med mamma, pappa & Kate samboeren til pappa! Så på barnetoget først, og rundt klokken 13.00 kom russetoget! Jeg, Karro & Michelle måtte jo se på, siden noen av kompisene våres var russ i år, svart altså. Jeg har tatt over 350 bilder, skal legge ut mange, men ikke altfor mange. Kanskje jeg må dele opp bildene i 2 deler?! Sånn at det ikke blir altfor mye bilder. Har en del innkjøp jeg også må vise dere, men det kommer senere! Tar 17.mai bildene først! 


Snille russen, som vekte meg klokken 05.00 satt virkelig stor pris på det. Har vært våken siden. Han ene skrek "STÅ OPP DÆÆ" gjett om han klarte å få meg til å stå opp!

 Sånn lå jentene når jeg kom rundt 07.30 - 08.00 ! Braaa !!

 
Outfiten til Karro.

 
Outfiten til Michelle!

 Love you.

Tror det holder med bilder nå! Jeg er kjempe sliten, kommer med ett nytt innleg i morgen! 

Love M.

  • Dato:17.mai.2011
  • Klokken:23:46
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

elisabeth follestad

Dato: 17.mai.2011 Klokken: 23:52

hehe.. alltid like digg og bli vekt klokken fem! :P not

meafu

Dato: 18.mai.2011 Klokken: 00:14

hehe

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits