2,9

Hei! Våknet i natt, rundt 02.00 tiden! Kjente at jeg skalv, men ikke sånn risting. Bare sånn rar følelse i kroppen! Gikk opp, tok tak i druene, for når jeg har føling kan jeg spise absolutt alt! Jeg blir så sulten. Så tok jeg et par brødskiver etter det! Men jeg sovnet ikke med engang, satt litt oppe! Og jeg orket ikke å stå opp 07.00 i dag, så jeg går heller på skolen nå, etter innlegget og blir der ut dagen! 

Outfiten må dessverre komme senere, har ikke tid til det nå! Gikk inn på topplisten der jeg bor. Søkte på Drammen, og fant ut at jeg lå på 23. plass! :) Gøyyyy! 

Men nå må jeg løpe! Hadebra.

Love M.
Tumblr_lie6rrffgk1qc6nzvo1_500_large 

  • Dato:24.mai.2011
  • Klokken:11:14
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Heidi

Dato: 26.mai.2011 Klokken: 15:39

Natteføling er noe av det værste jeg vet!! Når jeg også er lav kan jeg nok lett spise hele kjøleskapet, helt sykt hvor "sulten" man blir. Skikkelig cravings! Men bra du våknet og fikk i deg noe å spise :-)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits