... jeg ikke klarer meg uten!

Hei, har gått gjennom mange av kommentarene som kom inn i forrige innlegg. Gikk inn på veldig mange av de som la igjen blogg-addressen og kan fortelle at jeg fant MYE bra! 
Ville vise dere noe jeg ikke klarer meg uten, som noe av klærne mine, sminken min, smykkene mine, og stuff! 

Smykke (r) 1. Det i midten - 2. venstre side - 3. høyre side

Neglelakk. Man kan gjøre så mye fint med det! enten ta neglelakk på hele neglen, eller lage mønster! Eller kanskje fransk manikyr - man trenger ikke å bruke hvit, man kan foreksempel bruke rød! 

sminke/parfyme - okei, jeg klarer meg uten. Men det er så mye fint. Men noe som er viktigere enn sminke er selvfølgelig parfyme. Å lukte godt er absolutt det beste!

Øredobber, jeg kan ikke gå ute. Om jeg har litt dårlig tid, skal på skolen og glemmer! Jeg blir så sur, har veldig lyst til å snu å gå å hente. Og kan fortelle at det har skjedd MANGE ganger! Men bruker ikke øredobber når jeg har vondt, for det svir så jævlig! 

Lommebok (bøker) Skal jeg en tur på butikken, eller selskap så er jeg utrolig kresen på lommebok (bøker) Jeg må ha noe som hvertfall ser bra, og ikke bare noe jeg finner! Jeg har 4-5, men dette er favoritten. Den er kjøpt på Morris, og jeg betalte 549 eller noe! 

Sko er bra og ha, og endelig har jeg ett par, som er favoritt i sko skapet! Kjøpte dem på nelly.com og de er enda til å kjøpes ! 

Og senga mi, er noe av det beste som er på rommet! Jeg må ha en ryddig seng, jeg må ha sengeteppe! Jeg må ha puter! Den gang jeg var liten var det knapt plass til meg, siden jeg hadde bamser og puter oppi der, men nå holder det med ett par puter og noen bamser! Bamser 4 ever <3

Og min dyrebare skatt, jeg aldri noen sinne kommer til å gi fra meg! Om fire dager, fyller han 6 mnd, og i morgen har han vært min i fire mnd, og enda fler skal det bli!! <3 Selvom jeg kan bli flyforbanna, enten han spiser skoene mine, river opp tapeten, tygger på listene i huset, eller bjeffer når vi er ute! Han er M I N! 

Neste innlegg, eller om noen dager kommer jeg med flere ting, som foreksempel klær osv! Om dere syntes det er gøy å lese om da! Og kanskje det gir dere inspirasjon til hva dere kan blogge om...

Om 58 minutter får jeg besøk av en bitteliten Jack Russel, som jeg skal passe i ett par timer. Må selvfølgelig ta noen bilder av han! Men nå skal jeg fikse meg litt, så snakkes vi! 

Love M.

  • Dato:27.mai.2011
  • Klokken:17:04
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 6

6 kommentarer

tinafinaa

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 17:09

så utrolig fine ting, og ikke mist hund ! :)

meafu

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 17:16

Tusen takk, koselig å høre ! :)

Marthe Borge

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 17:47

Kjemperyddig og for et system du har på sakene dine. Ble mektig imponert ; )

Og jeg vil også ha hund hehe

Silje

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 17:55

Mange flotte ting..:D

deksel.blogg.no

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 17:57

Vakker dog! :) Kjekke gjerne in våre fine iphoneskinz på bloggen :)

Ingrid - kommenterer tilbake

Dato: 27.mai.2011 Klokken: 18:25

Så mye fint!! :)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits