Akej.blogg.noDesign: Det enkle er ofte det beste. Liker design som ikke tar for mye oppmerksomhet, over bilder, og tekst! Tydelig overskrift, bra skrift i innleggene. 

Header: Utrolig fin header, passer utmerket til selve designet, der har du vært veldig heldig Ann-Kristin. Teksten i selve header kunne kanskje vært i noen andre farger. Liker den rosa, men syntes ikke den lilla fargen passer helt. Om du skulle hatt lilla, så ville jeg kanskje tatt en lysere farger, p.g.a designet! 

Innhold: Du skriver veldig bra, men i og med at det skal være en 'Hollywood blogg' så blir det litt mye av innkjøp, og hva du gjør på fritiden. Det er helt greit, men snik litt av Hollywood inn i noen av innleggene. Ett par bilder, eller noen fakta setninger om selve Hollywood. Sånn at leserne dine ikke glemmer det helt. Outfit er helt klart bra og ha, det er noe alle blogg lesere liker. 

Bilder: Veldig bra med bilder, har alltid et bilde i hvert innlegg, noe som gjør at bloggen blir enda mer spennede! 

Alt i alt: Bloggen din er kjempe fin, du syntes selv at du ikke er en flink blogger, men du er kjempe flink. Det skal du ha ! Skriver bra, oppdaterer jevnlig. Og på så kort tid, har du fått lesere! Kjempe bra :) - er jo ett lite pluss at vi deler Brødre også? eller hva :) 

Karakter: 5.

Håper du ble fornøyd! :)

Neste vurdering kommer i morgen

Love M.

  • Dato:04.jun.2011
  • Klokken:23:13
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 4

4 kommentarer

Martine Fossum

Dato: 04.jun.2011 Klokken: 23:23

Fin vurdering! :)

meafu

Dato: 04.jun.2011 Klokken: 23:27

tusen takk :)

akej - Ann-kristin Sømme

Dato: 04.jun.2011 Klokken: 23:40

Ja, er kjempe glad for at du vurderte meg!

Fikk kanskje litt mer lyst til å blogge, og jeg vet at jeg ikke skriver så mye om Hollywood og det er fordi at jeg vil at alle skal huske at jeg bare er en vanlig jente, men helt enig i at det er mye mer spennende!

Når jeg reiser om noen få uker, så skal jeg BARE skrive om dette.

Tusen takk for at du vurderte meg!!! :)

<3

Kristin

Dato: 05.jun.2011 Klokken: 01:39

så jævlig bra vurdert! wow...

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits