Antrekket mitt?

Hei, woops. Ble ikke noe i dag, men tror ikke dere er opptatt av å se meg i jogge bukse, og en gammel t-shorte? Har hjulpet mamma i hele dag med hagen, og SNART er vi ferdige... (håper jeg) Hva har dere gjort i dag? Slappet av i solen? 

Mandag i morra, noe jeg ikke ser frem til.  Liker virkelig ikke den dagen. I morra, skal jeg ha outfit. Det er noen dager siden sist, og det er ikke braa. Og innkjøpene mine selvfølgelig! :)
Skal snart ha blogg vurdering igjen, skal ha den siste i morgen. Og lar det gå en uke til neste gang! Er det noe dere liker? så kan jeg selvfølgelig begynne med det! 
På fredag skal jeg til Sverige, gleder meg sykt! Blir kanskje ikke som før, men godteri skal jeg ha. Diabetesen min kommer nok ikke i veien der. Skal blogge nærmere om hva jeg kanskje skal kjøpe osv, uten å sette insulin om jeg kommer på noe! Kikker (t) innom nelly.com og det er så utrolig mye fint:
Mango - Soufle Dress Elise Ryan - Halter Bodycon Trim Dress Rare Fashion - One Shoulder Flower Dress

Vero Moda - Samba Stripe Mini Dress Tutti Frutti - Adonis Tunic Selected Femme - Animalistic Dress

Rut m.fl. - Straw Volang Tunic TFNC - Fan Fan Frill Lace Top Rut m.fl. - Price Lilly Top

Jeane Blush - Tina Jumpsuit Pepe Jeans - MINA Jumpsuit Club L - Tube Jumpsuit

Nelly Shoes - Jolene Nelly Shoes - Exclusive Matsumoto 3 Nelly Shoes - Archar WedgeOgså må jeg bare takke alle som er innom bloggen min, ser på statistikken at den har gått veldig mye opp i det siste, og hvis blogguraten ikke tuller med meg, så har jeg 617 lesere, noe som er kjempe gøy. Da vet jeg ihvertfall at noen leser bloggen min, og det er selvfølgelig mye mer morsomt å blogge til dere da! I Drammen så ligger jeg på 34 plass. Det betyr jo noe det og? Men må si jeg stiger opp og detter veldig fort ned igjen.. Hmm ;p


Nok med snakking, nå skal jeg lage meg mat. Sette langtidsvirkende (insulatarden) i beinet, og selvfølgelig sette insulin for det jeg skal spise, og se litt på tv. Spille poker på mobilen ( det er sykt gøy) har tross alt 300.000 tusen, så ja! hahaa (Random)  

 Men vi snakkes, i morgen.
Love M. 

  • Dato:05.jun.2011
  • Klokken:21:53
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Maren

Dato: 05.jun.2011 Klokken: 22:08

Det er alltid gøy å lese vurderinger av blogger! Elsker de første skoene! Hvor er de fra?

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits