10 år er nå over, snart venter 3 nye!

Hei, og der glemte jeg å blogge igjen. Glemte å glemte, jeg er L-A--T. For det første, jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. For det andre, det er ikke noe gøy å blogge når man nesten ikke får kommentarer. For det tredje. DET ER SOMMERFERIE! 

Liten oppdatering: 
Mandag, 20. Juni: Det var siste dagen på ungdomskolen! De timene på morningen var å øve på forskjellige ting, til avslutningen. Kl: 18.00 på kvelden, startet det! Alle var kjempe flinke! Noen danset, noen sang og noen opptredde med noe morsomt. 

 (Ja, det er lærerne våres)

Etter at alt var slutt. Bestemte alle på trinnet (nesten) at vi skulle møtes på bikkjestykket, bare for å avslutte dagen med grilling av pølser og marshmallows, brus og godteri! Det var utrolig koselig. Alle hadde veldig fint. 


Gjengen <33


Christopher <3 (bruno mars)

fv: Christopher og Amant <3


Fv: Dorthe, Susanne (i midten) og Maria <3


Jeanett i blå jakke og Gurleen i svart <3


Thilde <3

 Fleste av de som er på bildet har gått på skolen siden 8 klasse, og de andre siden første! Uansett, det var veldig rart å slutte. Du skal liksom aldri se dem 24/7. 
De fjesene du er vant til å se, kommer du aldri til å få se igjen 08.30 hver eneste dag. Nå blir det mer sånn, kanskje noen helger, og kanskje når man har fri?

Tirsdag, 21. Juni:
Vi kunne dra på skolen om vi ville, eller bli hjemme! Jeg hadde planer om å dra, men sov hele dagen! Det var avslutning for hele skolen. Hadde vært greit å vært med på det, også!
Har dessverre ingen bilder, fra denne dagen.

Onsdag, 22. Juni: 
Det var natt åpent, så jeg holdt til der med folkene. Utrolig mye folk der, men skjønte det etterhvert. Mo fra x-factor opptredde, så ja. Har ingen bilder fra denne dagen heller.

Torsdag, den 23. Juni:
Altså i dag... Ikke mye som har skjedd. Våknet rundt 10.00 - og er kjempe trøtt enda, kjenner jeg! Vet ikke helt om hva som skjer i dag. Orker ikke outfit, akkurat nå. Vet ikke hvor speilrefleksen er (-.-)

Oppdaterer litt senere, vi snakkes!  

Love M.

NB: (
Innlegget skulle egentlig blitt postet i går, men fikk ikke lastet ned alle bildene av en eller annen årsak. Men bedre sent enn aldri ) 

  • Dato:23.jun.2011
  • Klokken:11:40
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

* I r l i n * VINN hele tre H&M GAVEKORT!!

Dato: 24.jun.2011 Klokken: 22:19

Så fine bilder! :D

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits