Lekeplassen er gøy, yeaaah!

Hei. Håper dere skjønte at det var fra William. sto opp halv 11 i dag, solen skinte og alt er bra! Kledde på meg, og William, også tok vi syklene til lekeplassen. Vi har fått en ny lekeplass, ved biblioteket i byen, og det er ikke en dag du kommer dit, og det IKKE  er barn der! 
Dere kan jo bare lese her, om hva som skjedde med en liten jente den 16. mai <LINK>  

Lurer på om jeg skal gå ut å slikke sol, det er jo så nydelig vær ute?! Om været hadde vært sånn hele sommerferien, så hadde det virkelig vært en drøm. I dag blir det grillet laks, gleder meg. Det høres utrolig godt ut! Vet at mange er kresene når det kommer til fisk, men om dere ikke har smakt ørret eller torsk, og sier at det ikke er noe godt, så må dere jammen meg smake. :) Men smak av noen som kan lage det, haha! Litt forskjell! Men til dere som elsker fisk, eller har fiske elskere i familien. Ta en titt innom - link--> FISKERUTA.NO  det er min kjære bror som eier det, hans eget firma. Og ja, det er han som giftet seg på Lørdag! PST. Verdens beste fisk :)

Okei, nå ble det litt mye fiske snakk, taha.

 Helt seriøs på alle bildene...

 

Men nå snakkes vi, jeg må ut på trampolinen å hoppe med gullet mitt, stay tuned......

Love M.

  • Dato:29.jun.2011
  • Klokken:13:54
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 1

Én kommentar

Silje Zindellas

Dato: 29.jun.2011 Klokken: 13:57

koselig :)

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits