Blogg anbefaling!

Hei, klokken slår sent! klokken er nå 12, imens jeg skriver. Ville bare komme med en blogg anbefaling.

Bloggen jeg skal nå anbefale, er en utrolig spesiell blogg. Hun blogger om akkurat det hun vil, hun blogger bra, er utrolig nydelig. Hun lager syke videoer. Altså "videoblogger" hun skriver bra. Hun er seg selv, hun hører på den musikken hun vil høre på! Går i klær hun vil selv gå i. Noe jeg aldri hadde turt, siden i hodet mitt står det <vero moda> - den nydeligste outfiten hun har hatt på bloggen, må være dette: 
 
Hele outfiten er så utrolig fin. Se på skjørtet! Aww.
Om ikke jeg hadde tittet innom blogg.no da hun ble anbefalt. Eller vant sånn "ukens" hadde jeg ikke ant hva jeg skulle gjort! Hun er den flinkeste bloggeren jeg noen gang har vært borti. Denne jenta her fortjener en plass på blogg.no - høyt oppe! 

Jeg snakker nemlig om: Idunn<3 som eier bloggen, idonn.blogg.no


Hun gjør dagen lysere. Hun er bedre enn alle andre blogger jeg har lest! 
Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt, " nå har jeg funnet verden fineste blogg, som jeg kan lese hver dag" Sorry, men denne bloggen her topper alt!

Vet, alle er ute etter mote blogger, men gud hvor kjedelig det blir i lengden. Den ene bloggeren blogger om mote, også finner man ut at det er tatt fra et annet sted, osv. Sorry meg, men jeg gidder ikke å ha mote bloggere som de bloggene jeg må lese, som jeg skal like. Liker blogger, som skriver om hverdag, som legger ut outfit, er seg selv, hører på musikken de selv liker, og poster de på bloggen. Om hva de skal der og da! Idunn er den flinkeste bloggeren.
Kanskje ikke du syntes hun er den flinkeste bloggeren, men hva DU SYNTES. Gir jeg rett og slett ... oppi :D

Dette var min blogg anbefaling, av Idunn's blogg. Dere må kikke innom den, om dere allerede er fast leser, så trykk innom  fordet! :) 

Love M. - Likte du bloggen? :D 

  • Dato:30.jun.2011
  • Klokken:12:37
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 2

2 kommentarer

Idunn ♥

Dato: 30.jun.2011 Klokken: 12:41

Nttååå, dette var utrolig koselig gjort av deg, Martine. Tusen takk for utrolig fine ord. :)

Kjempekoselig av deg. Åeehh, du gjorde dagen min, cutie. Utrolig søtt av deg. Du er virkelig nydelig tvers igjennom. <3

meafu

Dato: 30.jun.2011 Klokken: 13:27

<3<3<3

Skriv en ny kommentar

meafu

16, Drammen

På bloggen min, finner du mye av hverdagen min som outfit, nytt i klesskapet ogsånt. Om du er på bloggen min, så gi meg en kommentar, for det er jo hyggelig å se hvem som er å besøker meg! Du blir garantert besøkt tilbake! Ikke reklamer om bloggen din, om det er konkurranser ? Greit :)

Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV


hits